Escola Juncadella

En aquest apartat del blog podeu veure quins són els projectes que vam engegar dins l’àrea d’Educació Física a l’escola Juncadella (La Cellera de Ter) el curs 2010-11:

Pati sense pilotes

El Pati sense pilotes: Durant el curs 2010-12 cada divendres els alumnes de 6è de l’escola van dinamitzar l’hora de pati organitzant diferents activitats que no requerien utilitzar pilota. Cada divendres hi havia 6 activitats que canviaven cada 6 setmanes. Les activitats van ser organitzades i  dinamitzades pels grups cooperatius de 6è després de realitzar una unitat didàctica de Jocs del Món.

L’Experiència va sortir publicada a la revista Perspectiva Escolar al nº 356.

Esportistes de l'escola

Esportistes de l’escola: És un apartat del bloc destinat a aquells nens i nenes que vulguin escriure quin és l’esport que practiquen per tal de compartir-lo amb la resta de companys/es de l’escola.

Formigues cooperatives

Formigues cooperatives:  L’escola Puig-Agut de Manlleu. i nosaltres som els dos centres pilots d’un projecte que s’obrirà a altres escoles a partir del proper curs anomenat: “Formigues cooperatives”. El projecte gira entorn dels reptes cooperatius. www.lacenet.org/hormigas

Hi havia una vegada

Hi havia una vegada: “Hi havia una vegada…” ha estat el lema de l’escola el curs 2010-11. Amb els mes petits de l’escola vam realitzar alguns contes vivenciats a les sessions de Psicomotricitat. Podeu veure el conte dels tres porquets.

Articles Educació Física: Periòdicament hem anat penjant allò que hem anat fent a les sessions d’educació física de l’escola. Veure’ls

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s